10°Open Vall Fosca 2007 annulée

Communiqué Open Vall Fosca.
L'epreuve catalane de ski de montagne, inscrite au TPT2006, ne pourra avoir lieu...


Comunicat de l'Organització (13/02/2007) CASTELLANO

Degut a la poca neu que hi ha actualment a la Vall Fosca, l'organització de la 10ª Open Vall Fosca ha decidit anul•lar la travessa definitivament.
Malgrat el nostre optimisme en quant al canvi de la tendència meteorològica, els anuncis de nevades i la nostra bona voluntat, no tenim cap més alternativa que anular aquesta edició de l'Open Vall Fosca, prevista inicialment pel proper 17 de Febrer de 2007.
El dissabte va nevar uns 15cm., però les temperatures elevades del diumenge i les pluges d'ahir dilluns a cota 2400 han deteriorat la poca neu que quedava en les muntanyes de la Vall Fosca, així doncs les nevades d'aquests darrers dies no han estat suficients, si be per sobre dels 2400 s'han acumulat fins a 40cm. de neu nova. Desprès de nombrosos reconeixements de la zona el dissabte, diumenge, dilluns i avui dimarts, d'analitzar minuciosament les condicions d'innivació, els possibles itineraris a realitzar i davant la incertesa que les possibles nevades previstes per aquesta setmana realment milloren notablement l'aspecte de la Vall a cotes baixes, considerem que ens és difícil assegurar un traçat de bona qualitat, interessant, tècnic,variat i fidel als principis de la nostra travessa, així doncs i davant del risc de decebre a tots els possibles participants, em preferit renunciar.
És una decisió difícil de prendre i més en una any com aquest, hem estat treballat de valent fins a l'últim moment i durant tot l'any per a poder celebrar "la 10ª" com creiem que és mereix, però no ens ha estat possible. No és del nostre grat prendre aquesta decisió i ens sap greu les molèsties que això hagi pogut ocasionar.
Així doncs ens veiem a la 10ª Open Vall Fosca el 16 de Febrer de 2008.
· Reemborsament de la inscripció:
El comitè organitzador retornarà íntegrament la inscripció. Els corredors que hagin pagat la totalitat de la inscripció de l'Open poden optar per seguir inscrits pel 2008 o sol•licitar el reemborsament del 100% de la mateixa, en tots els casos cal que contactin per mail (
openvallfosca@openvallfosca.com) mencionant la seva opció i en el cas de voler que els hi retornem els diners, cal que ens indiquin les seves dades bancàries on volen que fem aquest reemborsament.

Commentaires